καθαρισμός κτιρίουΜετακατασκευαστική Καθαριότητα.


  Όπως έχετε ήδη καταλάβει από τη λέξη η καθαριότητα αυτή γίνεται μετά την κατασκευή ή και την ανακαίνιση ενός κτιρίου. 

  Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δείτε το κτίριο σας καθαρό χωρίς σκόνες, μπογιές, στόκους, σιλικόνες κ.λ.π. ώστε να μπορέσετε  να διακρίνεται τυχών προβληματάκια και να τα επιλύσεται τώρα, που είστε στο στάδιο της κατασκευής ακόμη, και όχι όταν παραλάβετε το κτίριο που θα είναι πιο δύσκολο.

  Η καθαριότητα μετα τη κατασκευή συνήθως γίνετε μετά το πρώτο χέρι βάψιμο στο κτίριο και πρίν τοποθετηθούν η κουζίνα, τα είδη υγιεινής και τα κουφώματα. Περιλαμβάνει το καθαρισμό όλων των επιφανειών σε όλους τους χώρους του σπιτιού, εσωτερικά και εξωτερικά ώστε να μην μεταφέρονται ακαθαρσίες στο εσωτερικό του σπιτιου από τον έξω χώρο.

  Εμείς στην alfacleaning.gr  έχουμε πείρα, χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα και τα καταλληλότερα χημικά καθαριστικά, ανάλογα με το είδος της βρωμιάς που θέλουμε να καθαρίσουμε.  Μπορούμε να εγγυηθούμε για αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.


Γενική Καθαριότητα Κτιρίου.


Είναι μια ριζική καθαριότητα πού γίνετε σε όλο το κτιρίο για διάφορους λόγους (παραλαβή από συνεργείο, αλλαγή ενοίκων, μεγάλο διάστημα που το κτίριο έμεινε ακατοίκητο, ανοιξιάτικη καθαριότητα κ.λ.π.). Ήπια καθαριστικά και πολλή εργασία με το χέρι δίνουν το αποτέλεσμα που εσείς περιμένετε χωρίς ζημιές και σπασίματα στα πράγματα σας.


Καθαριότητα Συντήρησης & Εβδομαδιαία Καθαριότητα.


  Συνήθως σε ενοικιαζώμενα studios, apartment ή villas μετά από  συμφώνητικό συνεργασίας για τον καθαρισμό μία, δύο ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τις δεσμέυσεις σας προς τους πελάτες σας.

Σας δίνουμε ανταγωνιστικές τιμές και τη σιγουριά ότι έχετε να κάνετε με επαγγελματίες πού σημαίνει:

Θα είναι πάντα στην ώρα τους, πάντα με το χαμόγελο, χωρίς να  γίνουμε βάρος, χωρίς να  ζητάμε συνεχώς υλικά καθαρισμού. Στη συμφωνημένη  τιμή περιλαμβάνοναι η εργατική αμοιβή, οι  ασφαλιστικές παροχές και τα υλικά καθαρισμού. Το βασικότερο όμως είναι η σιγουριά και η  βεβαιώτητα ότι η εργασία είναι με επαγγελματική συνέπεια  και υψηλής ποιότητας.


Καθαριότητα μετά από Καταστροφές.


   Αφού τελειώσετε με τις απαραίτητες διαδικασίες (πυροσβεστική, ασφάλεια κ.λ.π.),μετά από μια απρόσκλητη συμφορά και ηρεμήσετε ψυχολογικά αρχίζει η διαδικασία της επαναφοράς του κτιρίου στην προηγούμενη κατάσταση. Εχουμε αναλάβει καθαρισμούς σε κτίρια έπειτα από φωτιά ή από πλυμήρα. Σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε εκπλήξει ευχάριστα τους ιδιοκτήτες των κτιρίων με τα αποτελέσματα της εργασίας μας. Σέ όλες τις μορφές καθαρισμού η συνήθης διαδικασία είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας, ώστε αφού δούμε το χώρο και ακούσουμε προσεκτικά τι ακριβώς θέλετε από εμάς, να σας δώσουμε μια οικονομική προσφορά για το καθαρισμό του κτιρίου σας όσο μικρό ή μεγάλο και εάν είναι. 
 e-mail:info@alfacleaning.gr   ΡΟΔΟΣ 85107   τηλ/φαξ:+30 2244048229   κιν:+30 6979042044