Καθαρισμός Στρώματος Ύπνου - Απομάκρυνση Ακέρεων & Αλεργίας


Η οικιακή σκόνη και το περιεχόμενο της.


  H σκόνη του σπιτιού, γνωστη και ως "οικιακή σκόνη" είναι η συσσώρευση μικροσωματιδίων σε διάφορα μέρη μιας κατοικίας.  Η σκόνη αυτή  αποτελείται από νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας του ανθρώπου ή των οικοσίτων ζώων, γυρεόκκοκους φυτών, ακάρεα και κόπρανα ακάρεων, μύκητες και σπόρια μυκήτων, ίνες υφασμάτων και χαρτιού, σκόνη από τα υποδήματα μας και άλλα. Η ύπαρξη υπερβολικής ποσότητας σκόνης, σε μια ανθρώπινη κατοικία, την καθιστά επικίνδυνη για τα ευαισθητοποιημένα άτομα ως προς τα αλλεργιογόνα που περιέχει. Τα πιο επικίνδυνα αλλεργιογόνα που υπάρχουν στη σκόνη του σπιτιού είναι των ακάρεων.

   Τα ακάρεα τρέφονται με την πιτυρίδα του ανθρώπου (νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας που πέφτουν καθημερινά από το σώμα μας), έχουν ανάγκη τη θερμότητα του ανθρωπίνου σώματος και επιζητούν την υγρασία επειδή το σώμα τους κατά 75-80% αποτελείται από νερό. 

Τα στρώματα από τα κρεβάτια μας αποτελούν το ιδανικό μικροπεριβάλλον για την ανάπτυξή τους. Εκεί βρίσκουν τροφή, ζεστασιά και υγρασία για να δημιουργίσουν την αποικία τους. Ο αριθμός των ακάρεων σε ένα στρώμα 5ετίας μπορεί να είναι από 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος...!

 

  Βλέπουμε λοιπόν ότι μέσα στη σκόνη του σπιτιού κρύβονται έχθροί της υγείας μας, όπως τα ακάρεα τα οποία μπορεί να μην είναι ορατά, ωστόσο δημιουργούν αλλεργίες και είναι υπεύθυνα για το αλλεργικό άσθμα, το οποίο ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο κόσμο. Επίσης προκαλούν:

Αλλεργική ρινίτιδα.
Αλλεργικό βρογχικό άσθμα.
Αναπνευστικά προβλήματα.
Συμπτώματα συναχιού, όπως μπούκωμα της μύτης και καταρροή.
Βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα.
Μπορείτε να διαβάσεται περισσότερα για τα ακάρεα εδώ.
Πώς μπορείτε να απαλαγείτε από την οικιακή σκόνη και το περιεχόμενο της.


Απαλαγείτε ΤΩΡΑ από τα ακάρεα, τους μήκητες και τα βακτήρια που ζούνε και πολλαπλασιάζονται στο  μόνο μέρος του σπιτιού σας όπου ξοδεύετε το 1/3 της ζωής σας......στο ΚΡΕΒΑΤΙ σας.Εξωντώστε τα ακαρέα, τα βακτήρα και τους περισσότερους ιούς !


  Σας παρουσιάζουμε τη μόνη μέθοδο καθαρισμού στρωμάτων και χαλιών που με 4 βήματα σας απαλλάσει από ακάρεα, ιούς και βακτήρια. Χωρίς χημικά καθαριστικά απομακρήνουμε, απολυμένουμε και φρεσκάρουμε τα στρώματα σας.

Χρησιμοποιούμε το πιο δραστικό και συνάμα και τον πιο φιλικό τρόπο καθαρισμού για το περιβάλλων και για την υγεία αυτών που χρησιμοποιούν τα στρώματα.

Χωρίς χημικά καθαριστικά σκοτώνουμε και απομακρύνουμε τα ακαρέα, όχι μόνο από την επιφάνεια του στρώματος αλλά και από το εσωτερικό του.

Εξοντώνουμε την παρούσα γενεά της αποικίας αλλά επεμβαίνουμε και στους απογόνους της, κάνοντας αδύνατη τη διαίρεση των κυτάρων της ακαρέας (δηλαδή την αναπαραγωγή τους). Αυτό συμβαίνει διότι η λάμπα με το UVC φώς που χρησιμοποιούμε επιδρά στο D.N.A. της ακαρέας και το αποσταθεροποιεί.

Ετσι τα στρώματα που περνάτε το 1/3 της ζωής σας είναι απαλαγμένα από μικροοργάνισμούς,αλεργιογόνα και παράσιτα και εσείς μπορείται να κοιμηθήτε σε ένα υγιεινό και καθαρό στρώμα.


Τέλος οι χαμένες ώρες από το σχολείο και το παιχνίδι για τα παιδιά σας. 

Τέλος οι χαμένες ημέρες από την εργασία και τη διασκέδαση για σας.


Τα τέσσερα χρυσά βήματα


1ον.

 δωρεάν έλεγχος με το πιο σίγουρο, εγγεκριμένο και γρήγορο στα αποτελέσματα του ACAREX ® -Test

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ  ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ


2ον 

απομάκρυνση της οικιακής σκόνης από το στρώμα και τα μαξιλάρια σας με  πανiσχηρη ηλεκτρική σκούπα που διαθέτει την πιο αποτελεσματική σειρά από φίλτρα (συμπεριλαμβανομένου φίλτρου ΗΕΡΑ) αυτή τη στιγμή στην διεθνή αγορά

3  ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ


3ον 

έκθεση του στρώματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVC η οποία καταστρέφει το DNA των ακαρέων καθιστώντας τα ανίκανα για  κυταρική διαίρεση (πολλαπλασιασμό)

ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΑΚΑΡΕΑ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ και ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ MRSA, SARS, H5N1  κ.α.λ.


4ον 

Ψέκασμα με φυσικό ένζυμο που βοηθάει στην αντίσταση του στρώματος κατά των ακάρεων

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ


 Τηλέφωνήστε και κλείστε ένα ραντεβού στο 

τηλ: 22440 48229

κιν: 6979 042044

 

 


 e-mail:info@alfacleaning.gr   ΡΟΔΟΣ 85107   τηλ/φαξ:+30 2244048229   κιν:+30 6979042044