franchise us -


υπηρεσίες της εταιρείας  alfacleaning.gr, διαθέσιμες προς franchise

  Η εταιρεία μας alfacleaning.gr  ενδιαφέρεται να επεκταθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα μας.  Πιο συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει τοπικός δικαιοδόχος της εταιρείας μας alfacleaning.gr σε  τουριστικές περιοχές και σε αστικά κέντρα σε  δύο από τις πιό δυναμικα  αναπτυσόμενες υπηρεσίες μας.

α) το καθάρισμα της καμινάδας από τζάκια, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες και λέβητες καθώς επίσης και

β) το καθάρισμα του συστήματος εξαερισμού σε κουζίνες μαζικής εστίασης.

  Το καθάρισμα της καμινάδας από τζάκια, ξυλόσομπες, ξυλόφουρνους και λέβητες είναι μια ιδιαίτερα επικερδής εργασία. Είναι υπηρεσία που απευθήνεται στον τελικό καταναλωτή που σημαίνει ότι η πληρωμή γίνεται αμέσως μετά το τέλος της εργασίας χωρίς μεταχρονολογημένη επιταγή και καθηστερήσεις. Δεν απαιτεί καμιά προετοιμασία από μέρος μας - παρά μόνο την μεταφορά των εργαλείων και του ειδικευμένου τεχνίτη στον τόπο εργασίας. Ο τρόπος εργασίας δεν είναι περίπλοκος εάν έχεις την κατάληλη εκπαίδευση και το αποτέλεσμα της εργασίας είναι ορατό και ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τον πελάτη σου. Τα τελευταία δύο χρόνια με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης η χρήση τζακιού και ιδιαίτερα του θερμοδυναμικού έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αυτό σημαίνει περισσότερες καμινάδες για καθάρισμα και περισσότεροι δυνητικοί πελάτες για σένα.

  Το καθάρισμα του συστήματος εξαερισμού κουζίνας μαζικής εστίασης. Αυτή η ηπηρεσία απευθήνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν κουζίνα και παρασκευάζουν κάθε είδους φαγητού. Μπορεί να σερβίρουν φαγητό σε καθισμένους πελάτες (π.χ.εστιατόρεια, ξενοδοχεία) , ή και να το πακετάρουν με σκοπο την πώληση του (π.χ. φούρνοι), ή και να το καταναλώνουν στο χώρο τους (π.χ. νοσοκομεία, στρατόπεδα), μπορεί να είνε επιχείρηση catering, μπορεί να είναι take away. Είναι μια υπηρεσία που τώρα έρχεται στην Ελλάδα με τους νόμους να έχουν ήδη ψηφιστεί(!) εδώ και χρόνια διότι είναι αποφάσεις της Ε.Ε. και είναι υποχρεωτικές για όλες τις χώρες μέλη. Αναλογα με το είδος ενέργειας που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση για το μαγείρεμα του φαγητού, το είδος των  φαγητών που παρασκευάζει και τις ώρες λειτουργείας της κουζίνας της, το σύστημα εξαερισμού πρέπει να καθαρίζεται από επαγγελματίκό συνεργείο  καθαρισμού μία, δύο ή και περισσότερες φορές κάθε έτος λειτουργείας.


γιατί να ξεκινήσω σαν δικαιοδόχος της alfacleaning.gr και όχι μόνος μου;

 Διότι δεν ξεκινάς από το μηδέν αλλά από σημείο που θα έφθανες (και μάλιστα όχι εγγυημένα) μετά από χρόνια εξαντλητικής και απαιτητικής εργασίας.

 Διότι στατιστικά σχεδόν σε όλα τα σχήματα δικαιοπραξίας, η επιτυχεία της επαγγελματικής σχέσης - κίνησης  αγγίζει το 90%  

 Διότι οικονομικά και ψυχολογικά είναι μικρότερη επένδυση για σένα, σκέψου ότι α) δεν μπαίνεις σε άγνωστους δρόμους που κοστίζουν και δεν οδηγούν πουθενά, με αναπόφεκτο στο τέλος, το να αναγκαστείς να επιστρέψεις στο σημείο εκκίνησης  β) δεν αγoράζεις ακριβά και άχρηστα για σένα εργαλεία και μηχανήματα για να σαπίζουν στην αποθήκη σου γ) απογοήτευση και μείωση όχι μόνο της οικονομικής σου άνεσης αλλά και της ψυχολογικής σου όρεξης για δουλειά και επιτυχεία

 Αναγνωρίσημο όνομα με αξιοπιστία στο χώρο. Ο πελάτης σίγουρα θα κάνει μια έρευνα για σένα. Όταν σε βρεί στο internet οι τελευταίες αμφιβολείες του θα εξαφανιστούν και θα σε εμπιστεφτεί σε ότι και να του πείς.


 ποίον ψάχνουμε και που τον ψάχνουμε;

 Νέους ανθρώπους με πραγματική όρεξη για δουλειά. (αυτό είναι πολλή σημαντικό γιατί πραγματικά χρειάζεται  σωματική προσπάθεια και ιδρώτας στίς ζεστές και υγρές κουζίνες, όπου και δουλεύουμε)

 Ανθρώπους που δεν τους πειράζει να λερωθούν στη βάρδια τους που κρατάει πέντε ή έξη ώρες και αργότερα την ίδια ημέρα, να γυρίσουν σπίτι τους με μια πολλή καλή αμοιβή.

 Ευστροφούς να μπορούν να δίνουν λύσεις σε μικροπροβλήματα που εμφανίζoνται μπροστά τους κατά την διάρκεια της εργασίας.

 Υπέυθηνους και ικανούς να παλαίψουν ώστε να πραγματοποιηθεί ο σκοπός της δουλιάς τους χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στη ποιότητα εργασίας και στο αποτέλεσμα.

 Με ένα μικρό κεφάλαιο, το οποίο είναι απαραίτητο για την αγορά των μηχανημάτων, των εργαλείων,  ενός μικρού επαγγελματικού αυτοκινήτου, της προώθησης της υπηρεσίας και entry fee στην οικογένεια μας.


 Συμπερασματικά

 Σε όλη την Ελλάδα έχουμε τζάκια που μας ζεσταίνουν και  κουζίνες που μαγειρεύουν μαζικά, σε ορισμένες περιοχές της όμως έχουμε πραγματικά πολλές κουζίνες και πολλά τζάκια μαζεμένα. Όπως όλες οι μεγάλες πόλεις και όλες οι τουριστικές περιοχές. Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Πάτρα, και από Κρήτη μέχρι Κερκυρα. 

 Εμείς δίνουμε μεγάλα κομμάτια από την επικράτεια  ώστε να υπάρχει μεγάλος αριθμός από πιθανούς πελάτες σε κάθε κομμάτι για να μπορέσει ο δικαιοδόχος να αξιοποιήση την περιοχή του να  αποσβέση την επένδησης του σε σύντομο χρόνο και να αρχίσει να αποταμιέυει.τί περιλαμβάνει το πακέτο μας?

 ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

α)   ενχειρίδιο του τρόπου εργασίας, με λεπτομέρειες, tips και οικονομικές λύσεις για την αγορά εργαλείων-υλικών  

β)   βασικές αρχές προώθησης,  κοστολόγισης και τιμολόγησης της υπηρεσίας μας

γ)   γνώσεις για την ατομική ασφάλεια πρίν, κατά την διάρκεια και μετά την εργασία μας


 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

α)   πραχτική εκπαίδευση "on sitε" 1 εβδομάδος για 2 τεχνίτες 

β)   ετήσια μετεκπαίδευση "σαβατοκύριακου" (νέες τεχνικές - σύνχρονα εργαλεία - ανταλαγή εμπειρίας κ.λ.π.)

γ)    συνεχή βοήθεια και καθοδήγηση μέσω τηλεφώνου 24/7Για περισσότερες πληροφορείες μπορείτε να χρησιμοποιήσεται ένα από τους κάτωθι τρόπους

τηλ: 2244048229

κιν:  6979042044

 e-mail: info@alfacleaning.gr
 e-mail:info@alfacleaning.gr   ΡΟΔΟΣ 85107   τηλ/φαξ:+30 2244048229   κιν:+30 6979042044